Folytatódik a kétheti ingyenes reggae klubunk a Tűztorony Bár & Étteremben. A szerdai összeröffenéseken havonta egyszeri (ezúttal 2k11. október 12-én 19 órától) jamaikai filmklubunkat tartjuk meg - a filmről hamarosan! - melyet a "szokásos" karibi zenés-táncos mulatság követ roots, reggae, dancehall, soca, kuduro, dubstep reggae, ragga, raggajungle, uk funky és funky bashment műfajokkal. A tisztán zenés mulatság október 26-án 20h-tól lesz. A bulik mindkét alkalommal 24h-ig tartanak és a belépés ingyenes!

2k11. november 4-én Gregory G. Ras, a Riddim Colony énekese lesz a vendégünk, aki új nóták mellett egy MC-show-val (és talán konga-show-val?) is elkápráztat bennünket. A beugró: 600,- HUF lesz. A helyszín pedig az Expresszó-Tranzit a Gösser és a Petőfi Színház közötti kis udvarban!

Kérünk, hogy a Tetszik gomb megnyomásával Te is segítsd az információ terjedését! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dancehall.blog.hu/api/trackback/id/tr903289599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása