Hozzávalók

Süti tetejére:

  • 1/4 bögre olvasztott vaj
  • 1/2 bögre cukor
  • 1 doboz ananász (szeletelt)
  • 8-10 db kimagozott meggy (koktélcseresznye is jó)

 

Tésztához:

  • 2 db tojás
  • 1 bögre cukor
  • 2 tk vaníliaaroma
  • 1/2 tk só
  • 1 bögre olvasztott vaj
  • 1 bögre rétesliszt
  • 1 tk sütőpor

elkészítés 

  1. Az olvasztott vajat öntsük a tortaforma aljára és keverjük bele a cukrot.
  2. Nyomkodjuk bele az ananászkarikákat, közepüket meggyel díszítsük.
  3. A tojásokat keverjük habosra a cukorral, vaníliaaromával és a sóval.
  4. Adjuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet és az olvasztott vajat.
  5. A masszát öntsük rá az ananászra.
  6. Előmelegített sütőben süssük szép barnára.
  7. Fejjel lefelé (fordítva) tálaljuk, az ananászok legyenek felül.

Nagyon tömör és kalóriagazdag süti, de egyszer ki KELL próbálni! (forrás: nosalty.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://dancehall.blog.hu/api/trackback/id/tr643258683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása