2010. szeptember 10-én a Zöld Pardonban vett búcsút a közönségtől egy rövid időre az Irie maffia. Az utolsó koncert felvételét lent láthatjátok (indítás előtt javasolt a zenéket oldalt kikapcsolni). CSAK A KIS NYILAT NYOMD MEG ALUL (NE A KÉP KÖZEPÉN!), AKKOR GYORSABBAN BETÖLT!

Az utsó koncert oka pedig egyszerű és nagyszerű hír: ahogyan videóban már láthatjátok, Sena pocija gömbölyödik, s Sena nékül nincs Irie Maffia... A zenekar sajtóközleményben kijelentette: "Nélküle nem vállalunk fellépéseket, mert az ő hangja és dalai nélkül nem tudnánk azt a műsort produkálni, amit a közönség vár tőlünk. Így az Irie Maffia legismertebb formájában most 2011 áprilisáig visszavonul. Jövő áprilistól, hogy a babának és Senának is kényelmes legyen, eleinte takarék üzemmódban, majd a nyári fesztiválokon ismét újult erővel lépünk majd színpadra. A következő évben ezért próbálunk korlátozott mennyiségű, maximum 30-40 koncertet bevállalni de azokat viszont az eddiginél még nagyobb szabásúra megcsinálni."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dancehall.blog.hu/api/trackback/id/tr902287424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása