2 nagy vöröshagymát és 2 fokhagymát vágjunk apróra, és pirítsuk meg 2 evőkanál olajban. Adjunk hozzá kb. 1 kilónyi, 3-4 cm-es oldalú kockákra vágott sütőtököt és 2 nagy szál, darabolt répát, majd öntsük föl egy 400 ml-es konzerv kókusztejjel és kb. 1 liter vízzel, amibe 1 húsleveskockát, valamint némi koriandert, cayenne borsot és ízlés szerint rumot adagoltunk. Főzzük össze.

Ha már megpuhult a tök, adjunk hozzá 1 evőkanál cukrot, majd turmixoljuk össze az egészet, és tökmagokkal, illetve hideg tökmagolajjal díszítve már tálalhatjuk is. De aki kibírja, hogy ne falja be rögtön, annak még jobb, mert ez az étel is finomabb lesz, ha egy kicsit összeérnek az ízei. (forrás: kispad.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://dancehall.blog.hu/api/trackback/id/tr913258705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása