Szeptemberi program

 2011.09.09. 17:40

Szeptember 14-én elstartol az Irie Soundz dancehall & reggae klub - számolja valaki hányadik? - évadja.

Ebben a félévben kéthetente szerdánként (első alkalom: szept. 14., majd szept. 28.) 20-24h között dub-osabb, rootosabb, digital és skinhead reagge-sebb irányt viszünk majd, míg kéthetente péntekenként 22-02h között táncosabb, dancehallosabb, socá-sabb, cumbiásabb, uk funkysabb és mashup-osabb irányt. Persze ez nem zárja ki azt, hogy mindkét nap mindkét muzsikák megszólaljanak, csak a súlyok tolódnak ide-oda. A belépés ingyenes! Ja, 14-én érdemes 19 órára érkezni, aki a Made in Jamaica-ra kíváncsi! 21h-tól pedig Sündör is érkezik hozzánk, hogy bemutassa, milyen a müncheni raszta élet... :)

Szeptember 23-án az Offline Facebook Parkhoz kapcsolódva Re:Mix party lesz reggae, dancehall mashupokkal, bootlegekkel és remixekkel. Ezen az estén a fő sztárvendég zenében várhatóan Sean Paul lesz! A belépés ingyenes!

Előzetesként pedig már lehet készülni az évad egyik legnagyobb durranására, a Párizsból érkező, a nemzetközi kölni soundclash-t - pontosan: Cologne City Clash-t -egyértelműen megnyerő Lion Scratch Soundsystem látogatására. Lion Scratch olyan dubplate készlettel rendelkezik, mint a Kya Bamba, vagy éppen hazánkban a Jafa Maffia, szóval durva buli lesz október 6-án az Expresszó-Tranzitban (Gösser és a Petőfi Színház közötti kis udvarban)! Belépő: 600,- HUF.

A bejegyzés trackback címe:

https://dancehall.blog.hu/api/trackback/id/tr393214134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása