Dancehall Xmas

 2010.12.07. 19:30

Lime Christmas: A jamaikai telefontársaság, a Lime megbízásából és finanszírozásából készült nóta és videóklip tulajdonképpen egy játék felhívása is egyben, ahol lakást és 6 millát lehet nyerni. Elephant Man, Mavado, Cecile és Beenie man négyese ismert karácsonyi dallamokat dolgoznak át és dancehallosítanak fülbemászó formában.

 

Tony Matterhorn: It's Matterhorn again! :) A skip to ma lou egyik koronázalan királya, a Man from Mars előadója, a közeljövőben Berlinben is bemutatkozó Tony Matterhorn (eredeti nevén: Dufton Taylor) 2009-es nótája a Christmas in Jamaica.

 

Delly Ranks: a sokoldalú jamaikai muzsikus, dalszerző, producer, riddim-fabrikáló és előadó 1993-ban a Gal No More Than You nótájával állt először a zenei ipar backoffice oldalából a közönség elé. This Xmas c. nótájában a reményteli szép új világot vázolja fel, amelyben nincsenek fegyverek, nincs erőszak és háború.

A bejegyzés trackback címe:

https://dancehall.blog.hu/api/trackback/id/tr152500323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása