A Grand Canyonból és Veszprémből kiruccanunk június 23-án egészen a Kislődig a Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkba (Veszprémtől busszal is csak 30 perc!). 15-17h között a már megszokott dancehall, digital reggae, ragga muzsikákat hallgathatjátok, de ezúttal egy tó mellől, a PASO Sátortábor meghívott selectoraként. Előttem One Love Reggae Radio Soundsystem-e Dose-Air & Sitgan, utánam Selecta Dreadhead (UK) fog muzsikálni.

A fesztiválon ahogy azt a korábbi években már megszokhattátok, idén is fellép a magyar ska-reggae színtér apraja-nagyja: PASO, Ladánybene 27, Copy Con & The Freedom Fighters, Irie Maffia, Riddim Colony, The Three Teadies, Csizmáskandúr, Jr. Brown & The High Grade Band, Another Day, Lions Of Suburbia (ex Escape), Kingston Cruisers, Budapest Riddim feat. Mystic MC (DK), Kettő Kettő, Skambulance! A koncert előtt, után és között pedig soundsystemek, selectorok és mc-k biztosítják a zenét - PASO Soundsystem, Sound Sistaz, Selecta Áfonya, Sista Dorothy, Selecta Dreadhead (UK), KRSA, Lipi Brown, Thomas Magnum, One Love Reggae Radio Soundsystem és még sokan mások.


A zenei programokon kívül lesz horgászverseny, foci-, teke-, strandröplabda bajnokságok PASO shop nyereményekért, foci vb óriáskivetítőn, Rastamastas Corporation rasztahaj készítés-javítás, tűzrakóhelyek, camping, jurta sátrak, strand, tutajozás, skaraoke és még sorolhatnánk...
 

Bővebb infó a PASO honlapján.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dancehall.blog.hu/api/trackback/id/tr592087387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása